FIFA 20 İNDİR FULL TORRENT

YILIN EN BEKLENEN OYUNLARINDAN BİRİ FIFA 20 ÇIKTI!


FIFA 20?
FIFA 20, EA Canada tarafından geliştirilen bir futbol oyunudur. İlk olarak 28 Eylül 2018 tarihinde piyasaya sürülmüştür.
Dünya genelinde en çok oynanan futbol türündeki bilgisayar oyunlarından biridir. Türkçe ve İngilizce de iç olmak üzere, popüler oldukça Çok dili desteklemektedir.

FIFA 20’u Nasıl İndirilir?
Fifa 20 nasıl indirilir diyenler için aşağıda videolu link mevcuttur. Oradan indirebilirsiniz. Sizde artık ücretsiz bir şekilde fifa 20 indir ve hemen oynayın.

FIFA 20 Oynayarak Neler Yapabilirim?
FIFA 20 oynayarak bilgisayara ya da arkadaşlarınıza karşı gerçekçi futbol tecrübeleri yaşayabilirsiniz. Oyun içerisindeki gelişmiş ve gerçekçi oyun modlarıyla, sürükleyici futbol serüvenleri yaşayabilirsiniz.
İster bilgisayara Ya da arkadaşınıza karşı hızlı bir gösteri maçı yapın. ister FIFA 20 Ultimate Team(FUT) moduyla bir menajer edasında takımınızı yönetin.
İster öykü moduyla bizzat karakterinizi yaratıp kariyerinizi yönetin, FIFA 20 sana keyifli futbol tecrübeleri yaşatacaktır. Özellikle futbola ve futbol oyunlarına ilginiz varsa…
3 Yıldır hayatımızda olan The Journey yani Alex Hunter modu üzerinde oldukça fazla değişim olduğu söylenmektedir. Sizlerde bu değişimleri farketmek ve oynamak için fifa 20 indir ve hemen kurup oynayın.

FIFA 20’u Nasıl Oynayabilirim?
Evvela FIFA 20’u bilgisayarınıza indirin. sonrasın da antivirüs programınızı dönem dışı bırakın ve setup.exe’yi sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
FIFA 20’u yükleyin. Yükleme işleminin tamamlanmasının hemen peşinden masaüstünde oluşan FIFA 20 kısayolunu sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştırın. Bu aşamadan sonra oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

FIFA 20’u Ücretsiz Oynayabilir Miyim?
Evet. FIFA 20’u ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz.

FIFA 20 Sistem Gereksinimleri
Gereksinim Seviyesi: Yüksek
İşletim Sistemi: Windows 10+
İşletim Sistemi Mimarisi: 64 Bit
İşlemci: İki Çekirdek – 3.1 GHz+
Bellek: 8 GB+
Ekran Kartı: 2 GB – DX11 – GDDR5+
Disk Alanı: 40GB+

Fifa 20 indir ve hemen oynadıktan sonra lütfen yorum olarak görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.

Fifa 2020 indir